Despre noi

Calatoria noastra in industira textila a luat nastere in urma cu 20 de ani, ani in care am crescut si ne-am dezvoltat pas cu pas alaturi de voi, urmarand un principiu si amune seriozitatre si calitate.

20 de ani experienta

RAMA textil

Misiunea RAMA textil este de a va oferii tot ce aveti nevoie din gama de accesorii pentru industria textila. De asemenea, RAMA textil pune la dispozitia dumneavoastra o gama mare de accesorii pentru confectii incepand cu ace de cusut, nasturi, elastic, ata, fermoare, pana la benzi de satin, set de croitorie, dantela, foarfece si multe altele. Va invitam sa le descoperiti alturi de noi in magazinele noastre dar si in sediul nostru unde v-am pregatit o varietate de produse.

Misiunea RAMA textil este de a va oferii tot ce aveti nevoie din gama de accesorii pentru industria textila.
Scopul nostru este sa castigam increderea dvs., atat in noi cat si in produsele noastre care au fost alese de catre profesionisti in acest domeniu, si care au la baza calitate si preturi avantajoase.
Partener de incredere

Scopul nostru

Scopul nostru este sa castigam increderea dvs., atat in noi cat si in produsele noastre care au fost alese de catre profesionisti in acest domeniu, si care au la baza calitate si preturi avantajoase. Totodata scopul nostru este sa lasam o marca in fiecare atelier, pe fiecare produs si sa fim recunoscuti de toate persoanele din acest domeniu.

Sprijinul si increderea clientilor

Ce ne motiveaza

Ce ne motiveaza pe noi zi de zi, este sprijinul si increderea clientilor nostrii din toata tara. Pe acestea le-am acumulat-o in cei 20 de ani, de aceea te invitam sa fi partener-ul nostru si sa marim echipa urmad urmatorul plan: recomanda produsele noastre 3 persoane si ei la ranul lor altor 3 persoane.

Sunt foarte multumita de produsele de la RAMAtextile – comanda mea a fost livrată în 48 de ore. Calitatea produsele lor iese cu adevărat în evidență. În plus, sprijinul lor este pur și simplu extraordinar!
recomandare Anca pentru RAMA textil
ANCA
Bucuresti
Recomand cu toata inima produsele de la RAMA. Raport pret-calitate imbatabil. Comand in mod frecvent pentru atelierul meu de coritorie. Raspuns prompt si livrare rapida din stoc.
recomandare ALINA pentru RAMA textil
ALINA
Bacau
Garantie nationala

Conform legislatiei

30 de zile drept de retur

garantia calitatii

Transport Gratuit

La comenzi de peste 300 LEI

100% Plati Securizate

RAMAtextil.ro - Plati  online 100% securizate prin Netopia.